Autóholmi főlap | Autóholmi VIP kártya | Információ cégeknek
» 2018. június 24. (vasárnap), Iván

Hiába remek és minőségi a szolgáltatásod, ha senki, vagy csak túl kevesen tudnak róla

…avagy vevőszerzés egyszerűen autós cégeknek

Ha Te is az autós üzletágban dolgozol, akkor valószínűleg egyetértesz azzal, hogy nem kell méregdrága piackutatást végezni ahhoz, hogy megállapítsuk és elfogadjuk az erre az üzletágra is igaz tényeket, amelyek a következők:

  • A mai gazdasági helyzetből adódóan még inkább igaz, hogy a kis- és középvállalkozásoknak kevesebből kell többet kihozniuk, hogy életben maradjanak.
  • Az autós üzletágban tevékenykedők közül (pl. szerelők, karosszériások, gumisok, autó és alkatrész kereskedők, stb.) nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy külön marketing szakembert alkalmazzanak, aki napi 8 órában csak azzal foglalkozik, hogy minél többen megismerjék a céget és folyamatosan új ügyfeleket szerezzenek.

Mindezek ellenére, bizonyára Te is úgy érzed, hogy többet ki lehetne hozni cégedből, ha többen tudnának róla. És ha már az autóknál tartunk, akkor most arra kérünk, hogy olvasd el a követező idézetet egyenesen Henry Ford-tól, aki mindezt a következőképpen fogalmazta meg:

Aki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg.

Ebben az idézetben benne van a lényeg, ami röviden úgy foglalható össze, hogy: aki fent akar maradni, annak reklámra is költenie kell. A fentiekből adódóan azonban, a kis- és középvállalkozások számára az tűnik ésszerű megoldásnak, ha azokat a vevőszerző megoldásokat részesítik előnyben:

  • amelyekhez nem kell külön marketing szakembert alkalmazni,
  • amelyek végre nem csak viszik a pénzt, hanem folyamatosan új ügyfeleket hoznak,
  • és amelyek elérhető áron állnak rendelkezésre, azaz nem szabad a multi cégeknél jól működő, nagy büdzsét igénylő marketing és PR kampányokban gondolkodni.

Ehhez azonban egy speciális marketing megoldásra van szükség, ami kifejezetten az autós cégeknek szól és ami sokkal több annál, mint hogy havonta megjelenünk valamelyik helyi kiadványban jó pénzért, amit beszórnak a környéken élők postaládájába. Mindenki tudja, hogy a legtöbb ilyen szóróanyag a szemétben végzi. Kinek van már ideje ezeket a kéretlen reklámanyagokat tanulmányozni? Gondolj csak a sok postaládára, amin általában a következő felirat olvasható:

„Reklámanyagot nem kérünk!”

Ehelyett inkább egy olyan megoldással szeretnénk megismertetni, ahol nem neked kell az új ügyfelek után futni, hanem Ők találnak meg téged. Egy olyan lehetőséget kínálunk, ami közvetlenül a Te potenciális ügyfeleidet szólítja meg és ahol, nincs erőszakos és kéretlen reklám.

Ha mindez érdekel, akkor mindenképpen olvass tovább!

Létrehoztunk egy weboldalt, ami az autholmi.hu webcímen érhető el. Itt folyamatosan gyűjtjük az autós üzletágban szereplő cégek adatait. A honlapon minden regisztrált cég egyszerűen és gyorsan megadhatja elérési adatait, nyitvatartási idejét valamint képeket és bemutatkozó szöveget is tölthet fel magáról.
Mindezen túl a weboldalon van egy alkatrész kereső és egy autós rendezvényeket hirdető rész is, amit cégek mellett magánszemélyek is előszeretettel használnak. És ezek a magánszemélyek egyben a Te potenciális célcsoportod is, akik azért keresik fel önszántukból az említett weboldalt közvetlenül, vagy a nagyobb internetes keresőkből közvetetten, mert autós szolgáltatásokat, rendezvényeket, vagy éppen alkatrészeket keresnek.

Ha esetleg minderről még nem hallottál és szeretnéd, hogy a Te céged is elérhető legyen ebben az adatbázisban, akkor érdemes még most, teljesen díjmentesen regisztrálnod.

De ez még nem minden…

Mindezeken túl csatlakozhatsz az Autóholmi VIP kártya elfogadó helyekhez, ami a következő előnyökkel jár:

  • évente 2x1 hetes AKCIÓ hirdetést kapsz díjmentesen, amelyet bármikor felhasználhatsz a tagságod alatt (Ez egy olyan hirdetés, ami kiemelt helyen jelenik meg az autoholmi.hu weboldalon és saját honlapodra, vagy tetszőleges, általad megadott linkre mutat.),
  • Te kedvezményt adsz a vásárlóidnak, mi kedvezményt adunk Neked: 20% engedmény az oldalunkon megjelenített AKCIÓ és banner hirdetéseidből,
  • céged adatai a kategorizált cégkeresőben a találatok között kiemelve, előrébb rangsorolva jelennek meg,
  • céged külön szerepel a VIP kártya elfogadóhelyeket tartalmazó listában,
  • tetszőleges számú autós alkatrészhirdetést adhatsz fel és autókkal, autózással kapcsolatos rendezvényeket is korlátlan számban hirdethetsz, amiért semmilyen külön díjat nem számítunk fel.

Ha szeretnél Te is csatlakozni az Autóholmi VIP kártya elfogadó helyek egyre népesebb táborához, akkor nem kell mást tenned, mint honlapunkon egy egyszerű űrlap kitöltésével jelezni felénk csatlakozási szándékod és felajánlani valamilyen kedvezményt, amit a VIP kártya tulajdonosoknak nyújtasz. Azt hogy milyen kedvezményt ajánlasz fel, az teljes egészében rád van bízva. Persze érdemes olyan kedvezményt kitalálnod, ami vonzóvá teszi cégedet a sok kártyatulajdonos számára, hogy a Te szolgáltatásaidat vegyék igénybe a konkurenciával szemben.


Ingyenes cég regisztráció

Az alábbi űrlap segítségével gyorsan és egyszerűen regisztrálhatod autós cégedet adatbázisunkba, ami teljesen díjmentes. (Ha VIP kártya elfogadóhely is szeretnél lenni, azt bejelentkezés után, saját felületeden igényelheted.)

E-mail:
Jelszó:
Jelszó újra:
Kapcsolattartó:
Vezetéknév:
Keresztnév: