Autóholmi főlap | Autóholmi VIP kártya | Információ magánszemélyeknek
» 2018. június 24. (vasárnap), Iván

Hogyan takaríthatsz meg pénzt egyszerűen autód fenntartási költségeiből?

Az autózás nyújtotta kényelem, vajon Neked minden pénzt megér?

Akinek autója van, az pontosan tudja, hogy egy autó fenntartása és üzemeltetése nem csak abból áll, hogy tankolni kell bele. Autónk korának előrehaladtával az üzemanyag költségen kívül egyre több egyéb kiadással is számolnunk kell. Autónk tisztításán, a kötelező szervizen és biztosításon kívül, évről-évre el kell végeznünk a szokásos téli gumicserét is, és emellett ott vannak még a nem várt meghibásodások, aminek köszönhetően egyre mélyebben kell a pénztárcánkba nyúlnunk.

Fizetsz, vagy inkább gyalogolsz?

A legtöbben az autójukkal kapcsolatos költségekre úgy gondolnak, mint elkerülhetetlen kiadásra. Igazuk is van, mert nem nagyon van más választásunk, mint fizetni. Ma már nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy autó nélkül éljenek. Legtöbbünk számára az autóval történő közlekedés a mindennapi életünk szerves része, amivel rengeteg időt és energiát spórolunk meg és valljuk be őszintén mindemellett a kényelmi szempontok sem elhanyagolhatóak.

Van egy jó és egy rossz hírem!

Előbb kezdjük a rosszal: a fentiek után könnyen belátható, hogy az autófenntartás folyamatos és jellemzően évről-évre növekvő kiadást jelent, amit nem igazán tudunk elkerülni.

A jó hír viszont, hogy elkerülni ugyan nem, de mérsékelni igenis tudjuk a költségeket.

Mindehhez nem kell mást tenned, mint csatlakozni a VIP kártya tulajdonosok egyre népesebb táborához, amivel Te is jelentős megtakarítást érhetsz el.

És ez még nem minden…

A VIP kártya tulajdonosok, a fentieken túl az autoholmi.hu weboldalon a következő szolgáltatásokat vehetik igénybe díjmentesen:

  • korlátlan számú hirdetést adhatsz fel az alkatrész hirdető KERES-KÍNÁL rovataiban,
  • eseményt jegyezhetsz be az autós rendezvénynaptárba,
  • hírlevélben értesülhetsz az autós szolgáltatók aktuális ajánlatairól, akcióiról és az autós rendezvényekről,
  • telefonos forródrót szolgáltatásunknak köszönhetően 24 órás ügyfélszolgálatunkat bármikor hívhatod, ha az ország területén autóddal bajba kerülnél (pl. lerobbansz valahol) és nem tudod kihez fordulj. Kollégáink készséggel segítenek a számodra legmegfelelőbb autós szolgáltatót megtalálni, aki segít a bajban.

De pontosan mi is az a VIP kártya?

A VIP kártya, egy egyedi azonosítóval ellátott, dombor nyomott műanyag kártya, amit az autoholmi.hu weboldal regisztrált tagjai rendelhetnek meg. Az érvényes kártya tulajdonosai a kártya bemutatásával kedvezményes autós szolgáltatásokat vehetnek igénybe Magyarország egész területén a folyamatosan bővülő VIP kártya elfogadó helyeken.

Mennyi a VIP kártya érvényességi ideje?

A kártya a megrendelés hónapjától 2 évig, a következő 2. naptári év ugyanazon hónapjának utolsó napjáig érvényes. Tehát ha pl. a kártyát 2010. március 12-én megrendeled, akkor a kártyával 2010. március 12-től 2012. március 31-ig vehetsz igénybe kedvezményes szolgáltatásokat a VIP kártya elfogadó helyeken.

Honnan tudom, hogy hol fogadják el a VIP kártyát?

A folyamatosan bővülő VIP kártya elfogadó helyekről az autoholmi.hu weboldalon tájékozódhatsz, ahol beépített tematikus keresőnk segítségével pillanatok alatt megtalálhatod a keresett szolgáltatást nyújtó elfogadó helyeket és az általuk nyújtott kedvezményeket.

Milyen kedvezmények vehetők igénybe a kártyával?

A kártyával igénybe vehető kedvezményeket az adott elfogadó hely határozza meg. Lehet az konkrét összeg, vagy százalékos kedvezmény, de az is lehet, hogy a szokásos árért extra szolgáltatásokat vehetsz igénybe (pl. belső kárpittisztítás mellé, ajándék külső mosás).

Mennyibe kerül a kártya?

A kártya 2 éves díját úgy határoztuk meg, hogy az mindenképpen megtérüljön a kártyatulajdonosok számára (lásd a fenti példát), így a 2 éves díj mindössze bruttó 3.500 Ft.

Hogy lehet megrendelni a kártyát?

A kártyát az oldalunkon történő, ingyenes regisztráció után, a saját felhasználói felületeden keresztül rendelheted meg.


Ingyenes regisztráció

Az alábbi űrlap segítségével gyorsan és egyszerűen regisztrálhatsz oldalunkon, ami teljesen díjmentes. (VIP kártyát bejelentkezés után rendelhetsz.)

E-mail:
Jelszó:
Jelszó újra:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Megye: